Tao Qigong Workshop

Workshop med fast tema

introduktion

På workshoppen bliver der givet eksempler på udvalgte øvelser indenfor Basis Qigong og Basis Qigong-meditationer. Du får et indblik i, hvordan Qigong anvendes afbalancerende.

  • Generelt om Qigong og specifik om Tao Qigong – Basis-øvelser samt deres fysiske og psykiske aspekter – langeliv-åndedrættet.
  • Tao Qigong i forbindelse med stress, sorg/krise eller anden sårbarhed – hvilke tilstande egner Tao Qigong sig særligt til? Bevæge-eksempler. Afsluttende om Tao Qigong.

Alle vil opleve interessante vinkler på Qigong – både de, der kender til Qigong i almindelighed samt alle andre, der interesserer sig for at arbejde med mennesker.

Workshoppen er for alle interesserede.

Randers VUC, d. 31. januar kl. 15.30 – 17.30
VUC Randers, Nålemagervej 110, 8920 Randers NV
Du kan tilmelde dig her


Særlig workshop: Intro til uddannelsen Dao Yin Gong

I år holder vi et par særlig workshops/introduktioner, hvor man kan komme og høre om, hvordan vi i Tao Qigong uddanner vore Guider.

I Tao Qigong uddanner vi Guider og ikke Instruktører. Vi er optaget af at bruge Qigong som et redskab til menneskelig udvikling, – derfor er vi også optagede af, hvordan vi klæder vore formidlere på til at tage hånd om menneskelig udvikling. Se under Basis Dao Yin Gong Uddannelsen

Introduktion til Dao Yin Gong Uddannelsen forgår i Hobro. 

Tirsdag d. 6. marts kl. 19.00 – 21.00

Du kan læse om Intro og tilmelde dig her

Tirsdag d. 29. maj kl. 19.00 – 21.00

Du kan læse om Intro og tilmelde dig her

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til os på kontakt@taoqigong.dk.


Skræddersyet workshop for personalegrupper, foreninger m. fl

Er I en gruppe af personer, som godt kunne tænke jer at få mere viden om, hvad Tao Qigong er, og hvad I kan bruge det til, som den gruppe I er – ja, så er det nu muligt at bestille en 1-3 afteners skræddersyet workshop hos os.

Vi vil med andre ord tilpasse undervisningen efter jeres behov og tanker.

For yderligere oplysninger, skriv til os på kontakt@taoqigong.dk.