Underviser-profil

Jonnah M. A. Nielsen Jonnah potræt_beskaaret
Tao Qigong Heling

Jeg er primært oplært i Qigong hos dybdepsykolog og Taiji & Qigong Mester Maria Zika.

Jeg har en baggrund som hospitalslaborant (bioanalytiker) og som ergoterapeut.

Jeg har instrueret og undervist i Qigong som Ergoterapeut i ansættelse i kommunen i 4 år.

Fra 2001 og til i dag har jeg arbejdet som fuldtids selvstændig Qigong Underviser og Guide.

Jeg er uddannet indenfor One Brain kinesiologi og Avanceret Kinesiologi hos stifter af Pædagogisk Kinesiologi i DK Annemarie Goldschmidt, samt hos akupunktør, kinesiolog og medstifter af Kinesiologi Akademiet Mette Pedersen.

Desuden har jeg flere års træning i meditation iflg. f.eks. Bob Moore og Rudolf Steiner.

I 2004 skabte jeg min egen praksismetode: Tao Qigong.

Min undervisning i dag bygger på erfaring med dagligt at træne mennesker i Qigong i mere end 20 år.

Jeg tilbyder i dag en 3½ årig uddannelse: Dao Yin Gong

—————

Tao Qigong-praksis hviler på energetiske helingsmetoder, hvor blid forløsning af energi indefra kroppens centrum er en central del af arbejdet.

Jeg har fundet – og finder stadig – inspiration og vejledning til mit helingsarbejde i forskellige grene af Vandmetode-Qigong, men også i østlige kilder som I Ching og Tao Te Ching; samt i vestlige esoteriske energi-arbejde, som det f.eks. er beskrevet i Bob Moore`s meditationer/energiarbejde og i Avanceret Kinesiologi.

I min træning med energi dedikerer jeg mig til at forene disse østlige og vestlige metoder til en integreret energi-bevægelses-metode, – en metode som hele tiden udvikler sig, og som jeg finder tilgodeser den helhedssøgende impuls i mennesket.

Det er et arbejde, som jeg med glæde har været involveret i de sidste 20 år. Og det er mit håb med metoden at være en bidrager til, at det bedste i forskellige verdener forenes og anvendes som udviklings-værktøj af mennesker, der søger sig selv.

Jeg er fortaler for holdbare metoder.

Metodeholdbarhed betyder for mig, at der tilbydes et stykke energi-arbejde, hvis virkning er selverfaret og gennemprøvet igennem gentagen dedikeret træning, – et stykke arbejde som gennem tid er blevet defineret og beskrevet, og som giver mening og skaber tydelighed, selvstændighed/selvtillid hos dem, der udøver det.

jonnah_ude

Desuden er jeg fortaler for enkelthed. Jo enklere du kan gøre tingene med dybden i behold, jo større chance er der for, at du har en metode du husker, og som er let at integrere og forstå med hjertet.

Jeg ser mig selv som inspirator for, at kroppen er i bevægelse i situationer, hvor du imødegår udfordringer og tilegner dig dybere visdom. Jeg har altid løst livets udfordringer bedst, når jeg har været i bevægelse, i positur. Det er derfor, Qigong valgte mig.

Jonnah M. A. Nielsen

Tao Qigong Underviser, Guide og Supervisor

www.jonnah-qigong.dk
jonna.qi@mail.dk
tlf. 30 54 88 19 (fortrinsvist fra kl. 9 – 10 på hverdage, undtagen fredag)