Introduktion til Tao Qigong

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tao Qigong er en helende metode.

Tao Qigong er udviklet af Jonnah M. A. Nielsen og berører flere aspekter, som handler om at afdække og afbalancere energi-lækager.

I metoden indgår:

  • Taoistisk Vandmetode Qigong – i bevægelserne arbejder du med at åbne kroppens led, øge sensitiviteten, grounde kropsstillingerne, skærpe det indre fokus,  udnytte polær balance og forbedre vægtfordelingen i kroppen.
  • Dybdepsykologi – handler om at rumme og udvikle følelseslivet, tage vare på din livshistorie og dine kvaliteter, se på dine vaner og blive mere integreret som menneske.
  • En U-turn-proces – handler om at undersøge og definere dine smerter og længsler, foretage en rejse gennem uhensigtsmæssige mønstre og komme ud på den anden side med fornyede ressourcer.

NB: I foreningstræningen berører vi først og fremmest Taoistisk Vandmetode Qigong – det giver opløsning af spændinger i krop og sjæl.

Men jo mere ærlighed og inderlighed der kommer ind i bevægelserne, jo mere kommer du også i berøring med temaer indenfor dybdepsykologi og u-turn-processer. Derfor tilbydes der videre undervisning, der kan tage højde for dette.

Her kan du læse Tao Qigongs fagbeskrivelse.