Sådan kommer du igang

Træning/praksis som passer til dig……

Når du ønsker at påbegynde din træning/praksis hos os, kan du vælge mellem forskellige former for Tao Qigong-undervisning:

  • Sæsontræning. Fortløbende en hel sæson på en bestemt ugedag efter fyraften 1½ time. Du deltager i den obligatoriske BasisTao Qigong-undervisning, og senere kan du blive tilmeldt selvtræning, hvor deltagerne træner instruerede ting sammen. Denne træning giver det ugentlige “boost” af kroppen og sindet.  Sæsontræning foregår i Hadsund og Hobro. Se sæsontræning.

(billede Rosendalsskolen)

  • Emnedage. Kortere forløb på f.eks. 3 gange i løbet af 1½ måned, typisk 3 timer ad gangen – eller det kan være en hel lørdag. Den udvidede undervisningstid giver mulighed for at komme godt ind i et bestemt emne i Taoistisk Qigong, – forstå lidt mere om baggrunden for Qigong. Emnedage kan afholdes overalt i Himmerland, hvor der er ønske. Se allerede planlagte emnedage.

  • Workshop. Til dig der lige har 1½ time og gerne vil opleve lidt af, hvad Tao Qigong er. En workshop kan du enten tilmelde sig der, hvor den allerede er arrangeret – eller du kan vælge selv at være med til at samle 6 – 14 personer til en workshop i dit nærområde med vores underviser. Workshop kan afholdes en enkelt aften eller formiddag – eller den kan afholdes 2 – 3 aftener/formiddage. Vi er meget fleksible og kommer overalt i Himmerland. Se allerede planlagte workshops.

(billede forsamling)

  • Individuel træning og supervision. Indenfor Tao Qigong er der øvelser, som er særdeles velegnet som praksis i at bryde med mønstre, foretage effektive forandringer og forfølge dine livsmål. Når du bestiller tid hos Jonnah til en individuel træning, lægges der i fællesskab en personlig praksisplan for, hvad der skal forandres i dit liv og hvilke øvelser der kan hjælpe dig med forandringen. En sådan supervision tager 2 timer. Se individuel træning.

(billede af guiding)

  • Fordybelsesgrupper. Er et tilbud til dig, der ønsker en dybere træning/praksis og indsigt i hvad Taoistisk Qigong kan. Grupperne mødes i weekender med jævne mellemrum over ca. ½ år ad gangen. Ved at følge gruppen får du det dybere fællesskab omkring Qigong, – en personlig og transpersonlig rejse sammen med andre søgende. Se fordybelsesgrupper.

(billede)