Emne-aftener

Alle emne-aftener foregår som en udvidet form for Basis-træning, hvor bestemte principper/ emner indenfor Basis-træning tages op og uddybes.

  • På emne-aftenerne får du mulighed for at møde nye, som også praktiserer Tao Qigong.
  • Ud fra et fælles oplæg og indarbejdning arbejdes der videre i små grupper – og der er masser af praksis.
  • Du kan deltage i Emne-aftenerne uanset om du er ny eller allerede praktiserende.

På alle emneaftener træner vi i tre timer og vi tager kun få ind på hvert hold. På denne måde sikrer vi, at hver enkelt deltager virkelig får noget ud af træningen.


Hobro: Tao Qigong og sensitivitet – for begyndere og øvede
Emneaften i Hobro kommer i november
Yderligere oplysninger – se senere.

Hadsund: Tao Qigong og sensitivitet – for begyndere og øvede
Tirsdag d. 20. august 2019, fra kl. 17.00 – 20.00 (medbragt klemme)
Yderligere oplysninger og tilmelding til den 20. august her.

Ønsker du flere oplysninger kan du altid skrive til kontakt@taoqigong.dk


Her en lille oversigt over afholdte emnedages indhold:

Befri dit åndedræt og udnyt lyset

Mange har i særlig grad ønsket at udforske åndedrættet indenfor Tao Qigong Heling. Og i vid udstrækning optimeres det igennem også at forholde sig til lys.

Hvad er i særlig grad med til at stabilisere og gøre åndedrættet dybere? kan vi som mennesker opleve indre stabilitet og ro igennem vort åndedræt? kan vi som mennesker udnytte lyset fra solen igennem bevægelse? og hvordan styrker lys vores bevidsthed om os selv? Basis Qigong og De Helsestyrkende Øvelser er gode øvelser at udføre, når du vil undersøge disse spørgsmål. og det vil vi gøre på dagene.

Befri din krop – Befri dit åndedræt

Du vil opleve at få et unikt indblik i Tao Qigong Helings teori og praksis.

Vi skal træne øvelser med specifik fokus på at åbne kroppens led, samt åbne op til vigtige energetiske strukturer. Desuden skal vi se på, hvad der i særlig grad kan være med til at stabilisere og gøre åndedrættet dybere. Sidst men ikke mindst slutter vi af med dansende, smukke bevægelser fra De Helsestyrkende Øvelser. Vi skal arbejde med et par nye øvelser fra denne serien, så alle kan være med, uanset om de har deltaget før.

Tao Qigong Heling og Taoistisk filosofi

the background of zen like bamboo

I forbindelse med Taoistiske love omkring yin & yang vil vi arbejde  med Qigong. Udvalgt Buddhistisk og Taoistisk Qigong vil blive trænet, hvor lovene kommer tydeligt til udtryk. Du vil få en præcis oplevelse af, hvordan du udfører bevægelser, som skaber naturlig polaritet og balance.

At træne i naturen

42334681_m

I forbindelse med fem-element-loven og hvordan den kommer til udtryk igennem naturen – træer, jord, himmel ect. – vil vi arbejde med Qigong. Du vil få en forståelse for, hvilke former for Qigong, der er særligt egnet til udendørs , og hvordan kroppens indre strømme kommunikerer direkte med natur-Qi.

Tao Qigong Heling og sensitivitet

851971_m

Sensitivitet er evnen til at sanse nuanceret, hvad du beskæftiger dig med. Igennem Tao Qigongs inderlige bevægelser vil vi undersøge vor evne til at sanse, – og ikke mindst vor evne til at stabilisere det vi sanser. Dette fører til ro samt følelsen af at være et rigt og levende menneske.

 

Emnedag i dit nærområde

Emnedag med skræddersyet indhold, efter dit ønske. Kan afholdes der, hvor du ønsker.

Du kan bestiller os til at komme i dit nærområde. Du og dit netværk har indflydelse på hvilket emne indenfor Qigong, vi skal tage op.

For yderligere oplysninger skriv til os på kontakt@taoqigong.dk.